À la carte
Tijdens onze thema-avonden bereid de chef heerlijke gerechten uit diverse keukens. Onze recepten bieden een unieke smaakbeleving voor iedereen!
Bent u benieuwd welke thema’s er op de planning staan? Bekijk hieronder welke thema’s we hebben en kijk bij reserveren wanneer u à la carte kunt komen dineren tijdens uw favoriete thema.
Kennismaken met diverse keukens
Genieten vanculinaire hoogstandjes
Thema’s
Hieronder vindt u de huidige thema’s. Reverseer een tafel en ontdek onze recepten!
Surinaamse keuken
Coming soon
Coming soon
Perzisch menu
Gezond, dagvers en kleurrijk.
Voorgerechten
-
Salade Fasl (V) €14,50
Frisse salade met komkommer, tomaten, fetakaas, olijven en granaatappeldressing.
-
Mirza Ghasemi (V) €16,50
Gerecht uit Noord-Iran. Gebakken aubergine met ei, tomaat, knoflook en Perzische kruiden.
-
Kuku Sabzi (V) €14,50
Perzische kruidenfrittata met verse groenten en berberisbessen.
-
Soepe Adas Vega (V) €7,50
Perzische linzensoep geserveerd met traditioneel brood.
-
Specialiteit Isfahan €21,50 p.p.
Mix van verschillende voorgerechten met brood
-
Mandje traditioneel brood €4,50
Maza bijgerechten
-
Mast Khiar (V) €5,50
Perzische yoghurt met komkommer, knoflook en munt.
-
Bonari Esfenaj (V) €6,00
Gebakken wilde spinazie met knoflook en romige yoghurt.
-
Borani Bademjam (V) €6,50
Gerookte aubergine met knoflook en munt in romige yoghurt.
-
Paneer Zeytoon (V) €6,00
Gemarineerde olijven met fetakaas.
-
Zeytoon Parvardeh (V) €7,50
Gemarineerde olijven en walnoten in granaatappelsaus.
-
Mix van 4 Mazeh (2 personen) €32,50
Mazeh is afgeleid van een Perzisch woord dat ''aangename smaak'' betekent en verwijst naar een verzameling hapjes.
Hoofdgerechten
-
Khoresht Fesenjan €28,50
Stoofschotel van kip met fijngemalen walnoten en granaatappelsaus.
-
Koresht Bademjan €27,50
Schotel van rundergehakt met tomatensaus, gebakken aubergine en verse groenten.
-
Zereshk Polo Ma Borgh €27,00
Schotel van kip met saffraanrijst, berberisbessen, amandelen en pistache.
-
Baghali Polo Ba Mahiche €34,50
Gestoofde lamsschenkel met rijst, tuinbonen, dille en een saus uit eigen keuken.
-
Chefs Vegetarische schotel (V) €29,00
Degelijks wisselende vegetarische specialiteit van de chef.
-
Specialiteit Persopolis (2 personen) €72,00
Mix van hoofdgerechten, twee bijgerechten en verschillende soorten rijst met groenten.
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met Polo saffraan (saffraanrijst, Polo zereshk (rijst met berberisbessen) of Polo Baghali (groene rijst).